Азиаго

4,49 лв.
SKU
120141
0.100 кг

Детайли

Италианско краве сирене, което може да предложим с различна текстура, в зависимост от етапа на стареене: гладко и меко (Asiago Pressato), както и твърдо и ронливо ( Asiago d'allevo). Можете да го добавяте в салати, супи, паста и сосове или сандвичи.

Исторически данни

Азиаго идва от северната част на Италия, сирене с голямо миналото и ревностни последователи в целия свят. Изключително гъвкаво сирене, на Asiago може да се насладите на всеки етап на зрялост. За да се разбере променящия се характер на това сирене, има три различни вида в зависимодт от етапа на развитие.

Asiago Pressato : Най-младият формата на Азиаго, произведен в долината на река близо до Тревизо, това е най-леко и  сладко Азиаго в колекцията. То е еластична структура, бледо жълта  вътрешност и чудесно си подхожда с плодово вино.

Asiago d'Allevo : Е сирене на възраст пет месеца, тази версия на Asiago започват  да се усеща  по-пълна структра и във вкуса и да се развиват нотки на лешник и плодове. Отличен като трапезно сирене, а също може да се топят парченцаи в готвени ястия.

Asiago d'Allevo Oro Del Tempo : Най-рядка форма на Азиаго, то е на възраст една година при внимателно наблюдаваните условия. В това сирене има сладост и вкус на  карамел, с нова острота на небцето. 

Повече информация
Енергийност (100 g) 417Kcal / 1730 KJ
Белтъчини (100 g) 26.9 g
Въглехидрати (100 g) 0 g
Мазнини (100 g) 33.9 g
Country of Manufacture
Производител Агриформ
Write Your Own Review
Оценявате продукта:Азиаго
Твоята оценка
Открихме и други продукти, които може да ви харесат!
© 2017 Foodie trade. Всички права запазени.