Полезна информация

Доставка
Магазинът работи за територията на България.
Доставката за София се извършва до посочения адрес в поръчката от собствени куриери. Срок за доставка: за поръчки, направени до 18 часа, доставката се извършва същия ден, за поръчки, направени след 18 - за следващия ден.
Доставка за страната се извършва чрез куриерската фирма Speedy - до техен офис, или до вашия адрес. Срок за доставка: за поръчки, направени до 17 часа доставката се извършва на следващия ден, за поръчки, направени след 17 часа доставките се извършват след 2 дена. Цената на доставката ще ви бъде съобщена допълнително.
Ако се нуждаете от специални условия на доставка, моля да се свържете с нас.
Поверителност
Личната информация, събрана по време на Вашата работа с уеб сайта на електронния магазин, се използва единствено и само за нуждите на обслужването Ви като клиент на магазина. Никаква лична информация не се предоставя на трети лица, и не се продава на трети лица. Фирмата е регистрирана като администратор на лични данни под 350724.
Връщане и замяна
Всеки закупен продукт подлежи на третиране съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защина на потребителя.
Поръчка
1. Избор на стоки
Избраните от Вас продукти се индикират в потребителска кошница, в която Вие във всеки един момент можете да променяте количеството, да добавяте или да изваждате продукти от нея, да проверявате цените на продуктите, и/или общата им сума. 
2. Данни за доставката
За да завършите поръчката е необходимо да предоставите следните данни: адрес за доставка, име на получателя и телефон за връзка с него, желан час и дата на доставка. Това можете да направите като влезете като регистриран потребител (с потребителското си име и парола), или да продължите като гост. Предимствата на регистрираните потребители са: по-бързо завършване на поръчката, възможност за ползване на промоции и отстъпки, да поръчвате на повече от един адрес.
3. Стойност на поръчката
Стойността на поръчката съдържа сумата от стойността на избраните стоки, плюс цената на доставката, ако е приложима. Ако имате валиден ваучер за отстъпка, може да го въведете на подходящото място. Цената на доставката зависи от стойността на Вашата поръчка и дестинацията. За София: минимална стойност на поръчка без цената на доставката е 4.99 лева , за поръчки до 49.99 лева е 2.99 лева, над 50 лева е безплатна. За страната: цената на доставката се изислява съобразно вашите предпочитания за куриер и адрес на доставка, например доставка до офис на Speedy на пакети до 3 kg е на стойност 3.00 лева, плюс 0.50 лева за наложения платеж (който може да избегнете, плащайки чрез Epay). 
4. Избор на начин на плащане
В края на заявката е необходимо да посочите предпочитаният от Вас начин на плащане. В момента са възможни два начина: плащане чрез Epay, плащане на куриер при доставка, плащане чрез банков превод. При плащане по банков път доставката се извършва след потвърждение за настъпило плащане.
Плащания, цени, промоции
Цени
Цените на стоките са единични за брой опаковка, или за 100 грама за продуктите, подлежащи на разфасовка. Всички цени са с включен ДДС. В цените на стоките не е включена стойността на доставката.
Промоции
В случаи на промоционални кампании е възможно цените на определени продукти да бъдат намалени за определен период от време, когато са закупени самостоятелно, или в комбинация с други продукти. За лоялните клиенти се организира програма за лоялност, предоставяща ваучери за отстъпка от крайната цена на поръчката.
Плащането
на поръчката може да се извърши:
- чрез Epay (epay.bg);
- чрез наложен платеж - плащане на куриера при доставка;
- банков превод към: BG77FINV91501015530152.
Необходимо е при плащане по банков път да посочите номера на поръчката в полето "основание за превода".
© 2017 Foodie trade. Всички права запазени.