Лазаня

6,20 лв.
SKU
7705
0.500 кг

Лазаня all'uovo - 112

Според един стар метод De Cecco пастата се прави с истински пресни яйца (събира около 3 дни, след като са снесени), без оцветяване синтетични агенти, без черупките, пастьоризирани, охладени при 2-3 ° C и след това се меси по специална метод, което прави възможно най-тънки кори (0,98-1,18 мм), просто като домашна паста. Качеството на пшеницата и грис е една и съща избрана за други макаронени изделия.

Качеството на пресни и естествени яйца, се гарантирани от De Cecco. Лазаня идва от централна и южна Италия. Лазанята е един от най-старите форми, макаронени изделия, които са известни. Вероятно латинското "Лагана" (която от своя страна, свързани с гръцкото "laganon"- голям лист много фино тесто, нарязано на ивици).

Това е може би същото латинското "Лагана" (което от своя страна е гръцката "laganon": голям равен паста лист, нарязан на ивици), формат започва да се знае като "Лазаня" след 1000

 Първите сведения за широко разпространение "Лазаня" идва от първите стихове от XII век известните италиански поети. Пипер печели / в силата на лазаня "Jacopone да Тоди. Като има предвид, че Cecco Angiolieri укорява читателите си с думите: "който прави лазаня с други хора flouer / има нито стени, нито ров около замъка си" Този формат е отличен с рагу NAPOLETANA, с рикота и игра и месни сосове.

Най-доброто използване на Лазаня е  сготвена с кремообразен сос бешамел. Тази форма ястие е толкова разпространена в Италия да вземе своето име, след като самият формат на тестени изделия.

 

Хранителни факти

Енергия - 359 kcal/1521 KJ

Протеини - 15,5 грама

Въглехидрати - 65,5 грама , от които захари 2,9 гррама

Мазнини - 3,9 гр. от които наситени 1,2 грама

Фибри - 2,9 грама

Натриев хлирид - 0,046 грама

Съхранение

съхранява на хладно и сухо място.

Време за готвене

20 минути

Повече информация
Country of Manufacture No
Производител No
Write Your Own Review
Оценявате продукта:Лазаня
Твоята оценка
© 2017 Foodie trade. Всички права запазени.