Фетучини

4,20 лв.
SKU
7706
0.250 кг

Според един стар метод De Cecco пастата се прави с истински пресни яйца (събира около 3 дни, след като са предвидени), без оцветяване на синтетични вещества, без черупки, пастьоризирано, охладени в 2-3 ° C и след това се замеси в съответствие с специален метод, който прави възможно най-тънка кора (0,98-1,18 мм), просто като домашна паста.

Качеството на пшеницата и грис е една и съща избрана за  макаронени изделия. Качеството на пресни и естествени яйца се  гарантирана от De Cecco. Фетучини принадлежат към дела дълъг прът плосък секционна семейство тестени изделия, те са 0,55 мм и е широк около 7,10 mm. Не е лесно да се установи произходът на този формат широко разпространени и популярни в цяла Италия, дори ако с различни имена. Вероятно родината на Fettuccune е, Лацио, където те са гордостта на регионалната фетучини cuisin.

Въпреки че са много видове паста по форма, затова те могат да бъдат опитани, с широка гама от различни сосове, те са особено препоръчителни в изсушени ястия паста с доматен сосове или месни видове Ragu. Те са отлични също и с рибата и морските дарове.


Хранителни факти

Енергия - 374 kcal/1582 KJ

Протеини - 16,5 грама

Въглехидрати -  66,3 грама , от които захари 2,0 грама

Мазнини - 4,7 гр. от които наситени 1,4 грама

Фибри - 2,8 грама

Натриев хлорид - 0,057 грама


Съхранение

Се съхранява за предпочитане на хладно и сухо място.


Време за готвене

3 минути

Повече информация
Country of Manufacture No
Производител No
Write Your Own Review
Оценявате продукта:Фетучини
Твоята оценка
© 2017 Foodie trade. Всички права запазени.