
Детайли
Италианско краве синьо сирене. Зреенето му отнема около 3-4 месеца. Вкусът е остър, а текстурата е плътна и маслена. Можете да го добавите в ризото, паста, пица, салати, сосове. Един от най-известните италиански сирена с различна характеристика остър вкус. То е направено от пълномаслено краве мляко с добавка на млечна ферменти и отбрани форми. Има два вида Горгонзола- Gorgonzola Dolce или Cremificato (младо сладко сирене) и по-плътна и зряла Gorgonzola Piccante.
Енергийност (100 g) | 362 Kcal / 1461 KJ |
---|---|
Белтъчини (100 g) | 22.5 g |
Въглехидрати (100 g) | 0 g |
Мазнини (100 g) | 28.7 g |
Country of Manufacture | |
Производител | Агриформ |
Write Your Own Review
Открихме и други продукти, които може да ви харесат!