Изба Трапиче (Trapiche)

Trapiche

 

ЗА ИЗБАТА

Изба Трапиче е най-големият аржентински износител на вино. През 2008 износът на Трапиче е 1,5 милиона 9 литрови каси за повече от 80 страни в света, с дестинации като САЩ, Канада, Ангола, Венецуела, Норвегия, Тайланд и Англия.

Изба Трапиче е разположена в Мендоса, в подножието на Андите и е най-разпознаваният аржентински бранд в световен мащаб.

Пионери във винената индустрия на Аржентина, с над 120 годишна история, едновременно с това притежават иновативен дух, което ги прави и лидери в областта на лозарство и винарство в Аржентина.

Трапиче представлява „богатството на разнообразието” в Аржентина. През историята си, Трапиче са разбрали както никой друг силата на лозарството в Аржентина и са се специализирало в извличането на най-доброто от всичко за създаването на уникални вина.

Това разнообразие в повече от 1000 хектара собствени лозя се обогатява с допълването на плодове от повече от 200 независими производители от най-добрите винопроизводствени региони в Аржентина.

В широкото си и разнообразно портфолио, Трапиче предлага най-доброто вино за всеки отделен повод, като съвместно с това е начело на тенденциите в международните винени стилове и опаковки. Вината на Трапиче съчетават щедростта на слънцето в Аржентина, свежестта на планинската вода и природното богатство на Аржентинските почви.

Качество, иновации и разнообразие са трите водещи фундамента за Трапиче, базата, върху която се крепи и продължава напред.

 

Трапиче е

АРЖЕНТИНА

125 години на пазара
Траектория, динамика, иновация
Водещ бранд с най-силно международно присъствие
Малбек
Малбек във всеки ценови клас.
Най-награждаваните вина Малбек – (Трапиче Малбек Сингъл Винярд)
Лидер в продажбата на Малбек в Аржентина
Разнообразие
Вертикална структура на бранда
Най-богатото портфолио предлагано в Южна Америка.
Вина, произведени с плодове от най-значимите винопроизводствени региони в Аржентина.

 

Професионално отличие

Изба Трапиче е Собственост на Групо Пеняфлор (Grupo Peñaflor SA), класирани в топ 10 световни винени компании.

Постоянно детайлно наблюдение на лозята ни и тези на независимите производители.

Вина с отлично съотношение цена – качество, които надхвърлят очакванията на потребителя.

Качествени стандарти според международните такива (BRC, HACCP y BPM).
Постоянно присъствие на пазара, винаги съобразено с нуждите му.

Търговки екип от значими професионалисти с голям опит на международния пазар.

Ефикасен отдел за обслужване на клиента.

 

Експериментиране с нова философия

Биодинамиката е най-същественото постижение сред биологичните и екологичните земеделски практики. Тя подкрепя всичко, което е естествено и забранява използването на химикали, цели балансирана екосистема и подобряване на бактериалния живот в почвите. Единствено позволено е използването на зеленчукови и животински остатъци от биоферми. Взема се под внимание и факта, че луната и разположението на другите планети влияят на лозята. Работата, която се върши в лозята се планира съобразно тези разположения. Заседените пред винарната лозя се отглеждат съобразно тази философия, което е в хармония с фундаменталния ни принцип за „постоянни иновации и разнообразие”. Това води до постоянно търсене на нови техники, които ни изненадват с все по-добри вина година след година.

 

Горди с вината ни

Опитно, знаещо и горда с историята си, Трапиче отдава почит на онези вина, които са най-добрия израз за усилията на всички онези хора, които правят възможно винарната и аржентинското лозаро-винарство да продължават да се усъвършенстват през всичките тези години.

 

Вина

Ок Каск Малбек 2010

Совиньон блан 2011

Малбек 2011 

 

Източници

www.winebox.bg

www.trapiche.com.ar

© 2017 Foodie trade. Всички права запазени.